[PF] Omar Muhady
2 participanți
Pagina 1 din 1
[PF] Omar Muhady
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
FIREARMS LICENSING DIVISION
Los Santos Police Department - Firearms License Application
SA023145
Licensing Area
SA023145
Licensing Area
((A. IN CHARACTER))
1. INFORMAŢII PERSONALE
1.1) Nume: Muhady.
1.2) Prenume:Omar.
1.3) Vârstă:24.
1.4) Origine:Araba.
1.5) Ţara şi oraşul natal:Irak, Baghdad.
1.6) Adresa: Jefferson.
1.7) Numărul de telefon:879028.
1. Sex:Masculin.
1.9) Deţineţi un carnet de conducere ?
2. STUDII ŞI CAZIER
2.1 Ce studii aveţi:Am absolvit liceul Los Santos pe profilul mate-info intensiv respectiv facultatea San Fierro in domeniul biologiei.
2.2 În ce oraş v-aţi procurat studiile:Los Santos respectiv San Fierro.
2.3 Aveţi antecedente penale ? Nu, nu am.
2.4 Daca aţi răspuns la 2.3 cu "DA", care este motivul pentru prezenţa lor ?
3. ARMA DORITĂ
3.1) Model:COLT 45, Desert Eagle, SD-PISTOL.
3.2) Calibru:44.
3.3) Modificări (amortizor, lunetă):
4. MOTIVUL APLICAŢIEI
4.1) Care este motivul pentru care doriţi să intraţi în posesia unei licenţe port-armă ? (minim 200 de cuvinte) Doresc sa intru in posesia unei arme datorita faptului ca cazuriile de ilegalitati se inmultesc pe zi ce trece, lucru ce ma inspaimanta.Datorita acestui fapt doresc sa intru in posesia unei arme cu care as putea sa ma apar in caz de orice.Doresc sa intru in posesia armelor dorite pentru a ma apara de infractorii care se tot maresc ca numar.Am familie, nu doresc sa-i parasesc, infractorii s-au modernizat cu pistoale si multe altele, doresc sa ma modernizez si eu, da ma pot apara de ei, sa-mi pot apara familia, nu doresc sa i se intample ceva rau unui membru din cadrul familiei mele cat si nimanui.Aceasta portita, respecitv cereriile `PORT ARMA` au un rol foarte bun zic eu, datorita faptului cum am zis si mai sus, multi infractori isi fac prezenta in zilele noastre, astfel cu o arma ne putem feri pe noi si pe familia noastra de ei, astfel acestea sunt motivele pentru care as dori sa fiu in posesia unei licente `PORT ARMA`. Licenta de port arma cat si purtarea armei in sine reprezinta pentru mine cel putin o mare responsabilitate, pe care eu presupun si stiu sigur ca o pot avea, sunt o fire responsabila astfel aceasta calitate ar fi un bun argument de ce as dori sa intru in posesia licentei port-arma.
((B. OUT OF CHARACTER))
6. INFORMAŢII JOC
6.1) Ai mai avut vreo licenţă port-armă ? Nu, debea s-a deschis serverul.
6.2) Ce arme doreşti să foloseşti ?Am mai zis, SD-PISTOL, COLT 45 respectiv DESERT - EAGLE.
6.3) Poză (SCREENSHOT: F8) cu /stats: https://imgur.com/6LKhQIb
Ultima editare efectuata de catre Richard_Weeds in Mier Feb 18, 2015 2:02 pm, editata de 2 ori (Motiv : ``)
Roger_Simson- Police Officer III
Data de inscriere : 18/02/2015
Re: [PF] Omar Muhady
APLICAŢIE ACCEPTATĂ
Stimate aplicant,
Dorim să vă anunţăm că aplicaţia dumneavoastră a fost primită, si analizata. Va asteptam la sectie de politie din Los Santos la 20:00, pentru a primi licenta.
Note:
-Recruitment & Employment Division,
Los Santos Police Department.
Alvin_Barrington- Chief of Police
Data de inscriere : 02/08/2014
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum